Gameela Wright
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
4.6 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gameela Wright filmy Gameela Wright najlepsze filmy Gameela Wright zdjęcia Gameela Wright galeria Gameela Wright biografia Gameela Wright nominacje Gameela Wright nagrody i wyróżnienia Gameela Wright filmografia Gameela Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.