Galina Petrova
Data urodzenia: 1956-12-22
Miejsce urodzenia: Tambow, ZSRR (obecnie Rosja)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Tamara
0.0 2008 Jewgenia Piotrowna Czajkina, matka Lizy
8.2
Złodziej
Vor
1997 Varvara
0.0 1994
7.3 1989 Agłaja Głuszko, przedstawicielka "Rusfłotu"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Galina Petrova filmy Galina Petrova najlepsze filmy Galina Petrova zdjęcia Galina Petrova galeria Galina Petrova biografia Galina Petrova nominacje Galina Petrova nagrody i wyróżnienia Galina Petrova filmografia Galina Petrova aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.