Gail Strickland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2002 Deborah Szwark
7.0 1999 Evelyn Lombard (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 (1998) (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Melinda Mosconi (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 JoEllen Gillespie (gościnnie)
7.0 1995 Ambasador Bartlett (gościnnie)
7.7
Kiedy mężczyzna kocha kobietę
When a Man Loves a Woman
1994 Pam
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Alixus (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Olive Bray / Olive Davis
6.7 1992 Katherine Andrews (gościnnie)
7.5 1991 Lisa Wharton (gościnnie)
7.4 1990 Landis (gościnnie)
7.2 1988 Dorodczyni (gościnnie)
10.0 1986 Joan Courtney
9.0 1984 Sheila Corinth (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Edith Peabody (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Billie Harwood (gościnnie)
8.0 1983 Dr Robards (gościnnie)
8.2 1982 Dorothy Canell (gościnnie)
4.0 1981 (gościnnie)
9.5 1981 Helen (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 (gościnnie)
7.0 1979 Marlene
6.2 1979 Dr Curtis (gościnnie)
5.7 1978 Veronica Robinson (1985) (gościnnie)
4.0
Jeden za jeden
One On One
1977 B.J. Rudolph
6.8 1977 Liz Harrison (gościnnie)
7.8 1976 Julia (gościnnie)
7.2
Zdradliwa toń
Drowning Pool, The
1975 Mavis Kilbourne
8.5 1973 Julie Keegan (gościnnie)
7.0 1973 Susan Taylor (gościnnie)
6.3 1970 Siostra Ann (gościnnie)
6.4 1968 Elena Lewis / Forbes (gościnnie)
8.7 1966 Dorcas Trilling (1969)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gail Strickland filmy Gail Strickland najlepsze filmy Gail Strickland zdjęcia Gail Strickland galeria Gail Strickland biografia Gail Strickland nominacje Gail Strickland nagrody i wyróżnienia Gail Strickland filmografia Gail Strickland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.