Gail Bugeja
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
7.0
Miłość i inne komplikacje
Love and Other Impossible Pursuits
2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
8.2
Mój przyjaciel Hachiko
Hachiko: A Dog's Story
2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
6.2
Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
5.7 2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
6.9
Para na życie
Away We Go
2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
6.9
Nowszy model
Rebound, The
2009 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Członek ławy przysięgłych (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Klientka baru / Mieszkanka parku (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gail Bugeja filmy Gail Bugeja najlepsze filmy Gail Bugeja zdjęcia Gail Bugeja galeria Gail Bugeja biografia Gail Bugeja nominacje Gail Bugeja nagrody i wyróżnienia Gail Bugeja filmografia Gail Bugeja aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.