Gabrielle Miller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
4.2
Stacja Corner Gas
Corner Gas
2004 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
8.0 2002 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
8.0 2002 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.7 2002 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.9 2001 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.5
Odpływając w dal
Floating Away
1998 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.0 1998 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
5.5
Śmiertelnie zakochany
Mother, May I Sleep with Danger?
1996 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.8 1996 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.7 1995 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.1 1994 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.3 1993 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
8.2 1993 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
6.8 1993 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)
7.5 1990 Paula Gray / Brenda J. Summerfield (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gabrielle Miller filmy Gabrielle Miller najlepsze filmy Gabrielle Miller zdjęcia Gabrielle Miller galeria Gabrielle Miller biografia Gabrielle Miller nominacje Gabrielle Miller nagrody i wyróżnienia Gabrielle Miller filmografia Gabrielle Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.