Gabrielle Lloyd
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Eileen Norman (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Barbara Peep
7.6
Jeździec bez głowy
Sleepy Hollow
1999 Żona doktora Lancastera
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mary Bishop / Valerie Megson
0.0 1991 (gościnnie)
0.0 1989 Finny(gościnnie)
0.0 1988 Evelyn Matlock, aka 'Mattie'
0.0 1983 Mary Matthews
1.0 1980 Sarah Taylor (gościnnie)
0.0 1975 Felicite
0.0 1975 Felicite
4.0 1974 Mary Phillips (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1966 Carol Smith (gościnnie)
8.6 1962 Pielęgniarka (1968) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gabrielle Lloyd filmy Gabrielle Lloyd najlepsze filmy Gabrielle Lloyd zdjęcia Gabrielle Lloyd galeria Gabrielle Lloyd biografia Gabrielle Lloyd nominacje Gabrielle Lloyd nagrody i wyróżnienia Gabrielle Lloyd filmografia Gabrielle Lloyd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.