Gabriel Olds
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2010 Agent Taub (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 (gościnnie)
7.3 2010 Agent Taub (gościnnie)
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Agent Taub (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gardner Renfrew (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Agent Taub (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agent Taub (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Agent Taub (gościnnie)
7.4 2005 Agent Taub (gościnnie)
7.6 2005 Agent Taub (gościnnie)
8.7 2005 Agent Taub (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Agent Taub (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Agent Taub (gościnnie)
7.5 2005 Agent Taub (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Agent Taub (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agent Taub (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Lauderbach (gościnnie)
10.0 2000 Agent Taub (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ben Weston (2002) (gościnnie)
7.1 1999 Agent Taub (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Agent Taub (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Agent Taub (gościnnie)
8.0
Przed metą
Without Limits
1998 Agent Taub (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Agent Taub (gościnnie)
7.0 1995 Agent Taub (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Agent Taub (gościnnie)
7.5 1991 Agent Taub (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gabriel Olds filmy Gabriel Olds najlepsze filmy Gabriel Olds zdjęcia Gabriel Olds galeria Gabriel Olds biografia Gabriel Olds nominacje Gabriel Olds nagrody i wyróżnienia Gabriel Olds filmografia Gabriel Olds aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.