G. Michael Gray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2010 Jeremy Frost (gościnnie)
7.8 2008 Jared Colin (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Jeremy Frost (gościnnie)
7.1 2006 Jeremy Frost (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Jeremy Frost (gościnnie)
8.0 2005 Jeremy Frost (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jeremy Frost (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Jeremy Frost (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Jeremy Frost (gościnnie)
8.0 2002 Jeremy Frost (gościnnie)
7.2 2001 Buddy Brown (gościnnie)
9.0 2000 Jeremy Frost (gościnnie)
7.0 1998 Jeremy Frost (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Jeremy Frost (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

G. Michael Gray filmy G. Michael Gray najlepsze filmy G. Michael Gray zdjęcia G. Michael Gray galeria G. Michael Gray biografia G. Michael Gray nominacje G. Michael Gray nagrody i wyróżnienia G. Michael Gray filmografia G. Michael Gray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.