Fumio Matsuoka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2010 Sh?jir? Kitakoma (głos)
8.1 2006 Alfred (głos)
7.2 2006 Starszy Pan (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Phillip Rosenberg (głos)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Starszy Oionos (głos)
7.8 2003 Minami Kuramitsu (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Shigeyuki Imai (głos) (gościnnie)
7.9 2002 Minami Kuramitsu (głos)
8.4 2000 Wuhan (głos)
8.0 1997 Hassan, sługa Juliusa (głos) (gościnn
10.0 1981 (głos)
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fumio Matsuoka filmy Fumio Matsuoka najlepsze filmy Fumio Matsuoka zdjęcia Fumio Matsuoka galeria Fumio Matsuoka biografia Fumio Matsuoka nominacje Fumio Matsuoka nagrody i wyróżnienia Fumio Matsuoka filmografia Fumio Matsuoka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.