Fumiko Orikasa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Mariko Yashida (głos)
9.1 2011 Yagyuu Kyuubei (głos)
8.5 2011 Murasaki (głos) (gościnnie)
6.7 2011 Reiko Yuuki (głos)
6.0 2011 Kanade Minamino / Cure Rhythm (głos)
6.1 2010 Tsukiko Yahisa (głos)
10.0 2010 Azusa Takagishi (głos)
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Riza Hawkeye (głos)
7.8 2009 Chie Rumiko (głos)
8.9 2009 Hitomiko (głos)
8.0 2009 Sayaka Okiura (głos)
7.6 2009 Kaaya (głos)
7.8 2009 Nicoletta (głos)
8.8 2009 Atsuko (głos) (gościnnie)
6.5 2009 Róża (głos)
8.0 2009 Riza Hawkeye (głos)
8.7 2009 Miu Matsuoka (głos)
7.8 2008 Shizuka Hi? (głos)
8.4 2008 Shirley Fenette / Ayame Futaba (głos)
7.8 2008 Shizuka Hiou (głos)
8.3 2008 Yuiko Miyoshi (głos)
7.9 2008 Haru Nishimura (głos)
7.7 2008 Haruno Kasai (głos)
7.9 2008 Torako Kageyama (głos)
8.0 2008 Aki Kino
10.0 2008 Fumiko Orikasa (głos)
7.7 2008 Rukia Kuchiki (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Lady (głos)
8.4 2007 Chie Rumiko (głos)
8.5 2007 Yuiko Miyoshi (głos)
8.2 2007 Yasako (głos)
6.6 2007 Maya Kuroshio (głos)
8.0 2007 Miu Matsuoka (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Miroku (głos)
8.1 2006 Seras 'Police Girl' Victoria (głos)
8.3 2006 Shirley Fenette (głos)
8.3 2006 Rumiko Chie (głos)
7.4 2006 Sakura Rokujo (głos)
8.2 2006 Kazane (głos)
7.5 2006 Firiel Dee (głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Atl (głos)
9.1 2006 Kyuubee Yagyuu (głos)
7.7 2006 Rukia Kuchiki (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Saori Kido / Atena (głos)
7.9 2005 Miu Matsuoka (głos)
8.5 2005 Himeko Katagiri (głos)
6.5 2005 Aoba Tsuzaki (głos)
8.1
Siedmiu samurajów
Samurai 7
2004 Kirara Mikumari (głos)
8.4 2004 Meyrin Hawke (głos)
7.2 2004 Ligene (głos)
7.2 2004 Ester Ein Astrada (głos)
8.5 2004 Wakatsuki Ikuko (głos)
9.0 2004 Księżniczka Elza (głos)
8.0 2004 Kuchiki Rukia / Kuchiki Hisana / Ashisogijizou (głos)
7.9 2003 Ciel (głos)
8.5 2003 Pacifica Casull / Celia (głos)
7.5
Bitewny Programista Shirase
Battle Programmer Shirase
2003 Yuriko Yunomi (głos)
7.9 2003 Marion (głos)
7.8 2003 Wakatsuki Ikuko (głos)
7.0 2003 Sheree (głos)
5.0 2003 Karin Kikuhara (głos)
9.0 2003 Yayoi Kuzuhara (głos)
9.0 2003 Sylvie Alte (głos)
7.0 2003 Arashi Shinozuka (głos)
7.8 2002 Yuzuki (głos)
8.3 2002 Hikari (głos)
7.9 2002 Kim Hotaru (głos)
7.1 2002 Iruka (głos)
7.8 2002 Chise (głos)
6.8 2002 Beth (głos)
10.0 2002 Karin Boone (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Seras Victoria (głos)
8.4 2001 Meia Gisborn (głos)
6.7 2001 Seiko Kasuganomichi (głos)
7.4 2001 Ceresia (głos)
9.0 2001 Sena Nakajima (głos)
8.5 2001 Hikaru Shiina (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Chiyoko Fujiwara w latach 10-20. (głos)
6.9 2000 Inatori Sakura (głos)
7.9 2000 Meia Gisborn (głos)
7.5 2000 Saki Yoshizawa (głos)
7.6 2000 Chiaki Komatsu (głos)
7.9 2000 Tomomi Takahashi (głos)
7.8 2000 Sayaka Kanzaki (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Kyoko Sasaki / Mikan (głos)
7.5 1999 Colt (głos)
8.3 1999 Panna Valentine (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Anju (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fumiko Orikasa filmy Fumiko Orikasa najlepsze filmy Fumiko Orikasa zdjęcia Fumiko Orikasa galeria Fumiko Orikasa biografia Fumiko Orikasa nominacje Fumiko Orikasa nagrody i wyróżnienia Fumiko Orikasa filmografia Fumiko Orikasa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.