Fulvio Cecere
Data urodzenia: 1960-03-11
Miejsce urodzenia: Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Rinaldo (gościnnie)
6.1 2010 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.2 2009 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Detektyw Briggs (gościnnie)
0.0 2008 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.5
Wywiad
Intelligence
2006 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.2 2005 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.0 2004 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.9 2003 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.8 2002 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.1
Replikant
Replicant
2001 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
5.9
Walentynki
Valentine
2001 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.4 2001 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.2
Śledztwo prowadzi Nero Wolfe
Nero Wolfe Mystery, A
2001 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.4
Więzy zła
Mercy
2000 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.0 2000 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.3 2000 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.5
Kolekcjoner kości
Bone Collector, The
1999 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.0 1998 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.9
Nadbagaż
Excess Baggage
1997 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
10.0
Two
1996 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
6.8 1996 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.2
Zabójcy
Assassins
1995 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.0 1995 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.6 1993 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kapłan / Asystent (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Właciciel Honey Wagon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fulvio Cecere filmy Fulvio Cecere najlepsze filmy Fulvio Cecere zdjęcia Fulvio Cecere galeria Fulvio Cecere biografia Fulvio Cecere nominacje Fulvio Cecere nagrody i wyróżnienia Fulvio Cecere filmografia Fulvio Cecere aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.