Fujiko Takimoto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Suguru Misato (głos)
8.2 2007 Seijirou "Seiko" Kotobuki (głos)
6.9 2007 Hideyoshi (głos)
8.3 2006 Suguru Okamura (głos)
7.7 2006 Masayoshi Saitou / Sang-Yun (głos) (g
7.6 2005 Masayoshi Saitou (głos)
8.0 2005 Yuu Gotou (głos)
6.3 2005 Hideyoshi
9.4 2005 Kojiro (głos)
7.0 2005 Chalce (głos)
8.1 2004 Rizot (głos)
7.5 2004 Poipoi (głos)
7.9 2004 Ryou Ninomiya (głos)
8.5 2003 Lalka w czarnym garniturze (głos)
5.4 2002 Kanta (głos) (gościnnie)
8.2 2002 Suguru Misato (głos)
7.7 2002 Chłopiec 3 (głos)
8.3 2001 Suguru Misato (głos)
7.3 2000 Suguru Fujisaki (głos)
7.5
Sanktuarium Aniołów
Tenshi Kinryoku
2000 Sakuya Kira (dziecko) (głos)
8.0 1997 Chłopiec (głos) (gościnnie)
6.9 1996 Blanco (głos)
10.0 1994 Nike (głos)
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Sanae Nakazawa (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fujiko Takimoto filmy Fujiko Takimoto najlepsze filmy Fujiko Takimoto zdjęcia Fujiko Takimoto galeria Fujiko Takimoto biografia Fujiko Takimoto nominacje Fujiko Takimoto nagrody i wyróżnienia Fujiko Takimoto filmografia Fujiko Takimoto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.