Fritz Lichtenhahn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Bruno Semmeling
0.0 1996 Szwajcarski bankier
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993
0.0 1988 (gościnnie)
10.0 1986 Pan Vollmer (1991) (gościnnie)
7.0 1978 Veltin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fritz Lichtenhahn filmy Fritz Lichtenhahn najlepsze filmy Fritz Lichtenhahn zdjęcia Fritz Lichtenhahn galeria Fritz Lichtenhahn biografia Fritz Lichtenhahn nominacje Fritz Lichtenhahn nagrody i wyróżnienia Fritz Lichtenhahn filmografia Fritz Lichtenhahn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.