Fritz Hollenbeck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Varely (gościnnie)
0.0 1997 Willi Krause (gościnnie)
0.0 1987 Fiete / Willem Asmusen
10.0 1986 Harry (2001) (gościnnie)
0.0 1980
0.0 1978 Bräsig
0.0 1973 Sekretarz Piekbusch
0.0 1970 Arthur (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fritz Hollenbeck filmy Fritz Hollenbeck najlepsze filmy Fritz Hollenbeck zdjęcia Fritz Hollenbeck galeria Fritz Hollenbeck biografia Fritz Hollenbeck nominacje Fritz Hollenbeck nagrody i wyróżnienia Fritz Hollenbeck filmografia Fritz Hollenbeck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.