Frithjof Vierock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 1998 Plicjant Haberland (gościnnie)
0.0 1994 Sepp Munzinger (gościnnie)
0.0 1987 Fotograf
7.0 1978 Peterek (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
7.8 1977 Klaus Popp (gościnnie)
0.0 1974 Gustl
6.2 1974 (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1969 Hans Beck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frithjof Vierock filmy Frithjof Vierock najlepsze filmy Frithjof Vierock zdjęcia Frithjof Vierock galeria Frithjof Vierock biografia Frithjof Vierock nominacje Frithjof Vierock nagrody i wyróżnienia Frithjof Vierock filmografia Frithjof Vierock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.