Friedrich G. Beckhaus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1992 Kurt Böhnisch (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
0.0 1978
7.8 1977 Koroner (gościnnie)
0.0 1974 Jean (gościnnie)
6.2 1974 Naczelnik dworca / Ross / Jakob Wilhelmi (gościnnie)
0.0 1972
10.0 1969 Erich Zollich (gościnnie)
0.0 1966 Hans Kelter(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Friedrich G. Beckhaus filmy Friedrich G. Beckhaus najlepsze filmy Friedrich G. Beckhaus zdjęcia Friedrich G. Beckhaus galeria Friedrich G. Beckhaus biografia Friedrich G. Beckhaus nominacje Friedrich G. Beckhaus nagrody i wyróżnienia Friedrich G. Beckhaus filmografia Friedrich G. Beckhaus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.