Frederick Weller
Data urodzenia: 1966
Miejsce urodzenia: Nowy Orlean, Luizjana, USA
Stan cywilny: żona Ali Marsh (od 06.09.2003), córka Azalea (ur. 2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wilk Hobson (gościnnie)
3.0 2009 Wilk Hobson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Wilk Hobson (gościnnie)
7.9 2008 Wilk Hobson (gościnnie)
7.5 2002 Jay Bennett (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Wilk Hobson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Wilk Hobson (gościnnie)
7.6 1998 Wilk Hobson (gościnnie)
7.6 1996 Wilk Hobson (gościnnie)
8.0 1995 Wilk Hobson (gościnnie)
5.5 1993 Wilk Hobson (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Wilk Hobson (gościnnie)
8.3 1991 Wilk Hobson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frederick Weller filmy Frederick Weller najlepsze filmy Frederick Weller zdjęcia Frederick Weller galeria Frederick Weller biografia Frederick Weller nominacje Frederick Weller nagrody i wyróżnienia Frederick Weller filmografia Frederick Weller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.