Frederick Treves
Data urodzenia: 1925-03-29
Miejsce urodzenia: Margate, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Margaret Jean Stott, syn Simon (ur. 19.06.1957)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Profesor Mullins (gościnnie)
4.5 2001 William Cazalet
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Lord Cranthorne (gościnnie)
7.0
Kropla słońca
Sunshine
1999 Imperator
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Sir Robert Beauchamp (gościnnie)
0.0 1998 Hubert St. John Langton
6.8
Taniec do muzyki czasu
Dance to the Music of Time, A
1997 Jimmy Stripling
4.5 1997 Pan Jasper (1997)
0.0 1992 Lord Alec Stanton
0.0 1992 Scout Dawson
6.8 1992 Gerard Sefton (gościnnie)
8.7 1990 Worplesden (1993) (gościnnie)
0.0 1989 Nicholas Tapscott
0.0 1988 (gościnnie)
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Szef ochrony (gościnnie)
10.0 1985 Desmond / Dr Patrick Toseland(gościnnie)
6.0
Obrona królestwa
Defence of the Realm
1985 Arnold Reece
0.0 1985 Generał John Standfast (gościnnie)
10.0 1985 Desmond / Dr Patrick Toseland (gościnnie)
7.0 1984 Vernon Royce
0.0 1984 Półkowni Adye
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Pułkownik John Layton
6.6
Nocny jastrząb
Nighthawks
1981 Szef policji
7.4 1981 Thomas Leighton (gościnnie)
8.0 1979 Manadźer banku (gościnnie)
0.0 1978 Anderson (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.0 1972 Sir Walter Crediton (gościnnie)
7.0 1971 Sam Lockwood
0.0 1970 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.6 1970 Matthew Harcourt (gościnnie)
0.0 1969 Tom Wainwright (gościnnie)
10.0 1969 Simon Rimsey / Stanton (gościnnie)
6.0 1968 Ojciec
0.0 1966 Lord Hocking (gościnnie)
0.0 1965 Harley Brooks
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Porucznik Brotadac (gościnnie)
8.6 1962 Dr Jones (1975) / Meecham (1977) (gościnnie)
5.6
A jak Andromeda
A for Andromeda
1961 Kapitan Lovell
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Dawson (1967) (gościnnie)
6.5 1956 Sir Rolf / Pierwszy wieśniak (gościnnie)
0.0 1956 Quetzl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frederick Treves filmy Frederick Treves najlepsze filmy Frederick Treves zdjęcia Frederick Treves galeria Frederick Treves biografia Frederick Treves nominacje Frederick Treves nagrody i wyróżnienia Frederick Treves filmografia Frederick Treves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.