Frederick Koehler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Adam Pike (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tommy Olds (gościnnie)
7.5 2007 Seamus (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Seamus (gościnnie)
8.3 2006 Sąsiad (gościnnie)
7.7 2006 Seamus (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Scott Kimper (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Seamus (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Seamus (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Seamus (gościnnie)
7.3 2004 Billy Rendish (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Seamus (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Seamus (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Seamus (gościnnie)
7.8 2002 Seamus (gościnnie)
7.3 2001 Seamus (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Seamus (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Seamus (gościnnie)
8.1 2000 Seamus (gościnnie)
6.8 2000 Seamus (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Seamus (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Danny Hillman (gościnnie)
6.9 1999 Seamus (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Seamus (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Seamus (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Seamus (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Seamus (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Seamus (gościnnie)
7.6 1993 Seamus (gościnnie)
10.0 1987 Seamus (gościnnie)
7.3 1984 Seamus (gościnnie)
6.4
Pan mamuśka
Mr. Mom
1983 Seamus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frederick Koehler filmy Frederick Koehler najlepsze filmy Frederick Koehler zdjęcia Frederick Koehler galeria Frederick Koehler biografia Frederick Koehler nominacje Frederick Koehler nagrody i wyróżnienia Frederick Koehler filmografia Frederick Koehler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.