Frederic Downs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1981 Andrew (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
8.5 1975 (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Sklepikarz / Pan Thoms (gościnnie)
5.5 1972 Avery (gościnnie)
2.3 1972 Mężczyzna w garażu (gościnnie)
8.0 1969 Ojciec (gościnnie)
7.2 1967 Właściciel sklepu / Sędzia / Właściciel depozytu (gościnnie)
6.9 1967 Gerald Darrow (gościnnie)
7.5 1965 Pan Harrison (gościnnie)
7.8 1964 Dewey (gościnnie)
8.8 1964 JP (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Max (gościnnie)
10.0 1962 (gościnnie)
6.6 1960 Wielebny Brenton (gościnnie)
5.9 1960 Sędzia przysięgły (gościnnie)
7.4 1959 Matt Haskell (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Sędzia Evers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frederic Downs filmy Frederic Downs najlepsze filmy Frederic Downs zdjęcia Frederic Downs galeria Frederic Downs biografia Frederic Downs nominacje Frederic Downs nagrody i wyróżnienia Frederic Downs filmografia Frederic Downs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.