Freddy Douglas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Recepcjonista hotelowy (gościnnie)
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Tarquin (gościnnie)
8.5 2003 Kano (ang.) (głos)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Stan (gościnnie)
7.6
Królowa miecza
Queen of Swords
2000 Ramon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Freddy Douglas filmy Freddy Douglas najlepsze filmy Freddy Douglas zdjęcia Freddy Douglas galeria Freddy Douglas biografia Freddy Douglas nominacje Freddy Douglas nagrody i wyróżnienia Freddy Douglas filmografia Freddy Douglas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.