Freddie Jones
Data urodzenia: 1927-09-12
Miejsce urodzenia: Stoke-on-Trent, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Jennie Heslewood, 3 synowie: Toby (ur. 07.09.1967), Casper i Rupert

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dermot
7.3 2005 Bragadin
7.6 2000 Barkis
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999 Dr Magnus Purblind(2000) (gościnnie)
5.0 1998 Cyril (gościnnie)
0.0 1997 Moc Morgan
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Benbow (gościnnie)
7.3
Nigdziebądź
NeverWhere
1996 Hrabia
0.0 1993 Tobias
7.2 1993 ( - ep. "Tricks") (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Birdy(gościnnie)
3.2 1992 Filatov
6.8 1992 Pan Parrish (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Domokrążca (gościnnie)
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 George Kovich
7.0
Eryk wiking
Erik the Viking
1989 Harald
0.0 1987 Sir Pitt Crawley
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Inspektor Baynes (gościnnie)
7.9 1986 Arnold Tapie (gościnnie)
10.0 1985 Agejev / Ulick Uniake
8.6
Sekretny dziennik Adriana Mole'a lat 13 i 3/4
Secret Diary of Adrian Mole Aged 13 3/4, The
1985 Pan Scruton
0.0 1985 Victor Garforth (gościnnie)
10.0 1985 Agejev / Ulick Uniake
7.1
Diuna
Dune
1984 Thufir Hawat
0.0 1984 Dr Emlyn Isaacs
7.4
A statek płynie
E la nave va
1983 Orlando
6.2 1982 Kenneth Aubrey
7.9
Człowiek słoń
Elephant Man, The
1980 Bates
0.0 1980
0.0 1978 Pan Warner
10.0 1978 Dobson (1978) (gościnnie)
0.0 1978 Effingham (gościnnie)
5.5 1977 Pan Vincent Crummles
0.0 1977 Detektyw Neville Clegg (gościnnie)
0.0 1976 Profesor Stubbs(gościnnie)
0.0 1976 Sandy Dick (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Dr Charles Logan (gościnnie)
5.5 1974 Maestro Lakeyich
7.5
Wszystkie zwierzęta duże i małe
All Creatures Great and Small
1974 Cranford
0.0 1972 Calloway (gościnnie)
7.0 1972 Joop Pater (1977) (gościnnie)
7.0 1972 Robard (gościnnie)
6.2
Porwany
Kidnapped
1971 Cluny
0.0 1971 Sir Robert Joyce (gościnnie)
0.0 1970 Elystan Griffiths (gościnnie)
5.0 1970 Maheu
9.0 1970 Pan Sparklipegs (gościnnie)
7.6 1970 Joe Jones (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 James McAllister (gościnnie)
7.0 1968 Detektyw sierżant Dylan
10.0 1968 Dr Adolf Mudel
0.0 1967 Walter Bishop
0.0 1966 Parkes(gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarz (gościnnie)
7.0 1965 Gibbet / Vanya
10.0 1964 (gościnnie)
8.6 1962 Craig (1963) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Martin Graves (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Basil (1967) (gościnnie)
7.6 1955 Arthur Lowe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Freddie Jones filmy Freddie Jones najlepsze filmy Freddie Jones zdjęcia Freddie Jones galeria Freddie Jones biografia Freddie Jones nominacje Freddie Jones nagrody i wyróżnienia Freddie Jones filmografia Freddie Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.