Fred Willard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pan Lipson (gościnnie)
9.2 2011 Pan Lipson (gościnnie)
4.4 2011 Pan Lipson (gościnnie)
0.0 2010 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 2010 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 2010 Pan Lipson (gościnnie)
4.0 2010 Pan Lipson (gościnnie)
5.0 2010 Pan Lipson (gościnnie)
6.1
Grzeczny i grzeszny
Youth in Revolt
2009 Pan Lipson (gościnnie)
6.0 2009 Pan Lipson (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Frank Dunphy (gościnnie)
7.7 2009 Hank McPhee (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 Pan Lipson (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Pan Lipson (gościnnie)
5.9
Teraz ty!
Back to You
2007 Pan Lipson (gościnnie)
7.8 2007 Craig Turner (gościnnie)
10.0 2004 Pan Lipson (gościnnie)
0.0 2003 Pan Lipson (gościnnie)
8.0 2002 Pan Lipson (gościnnie)
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Pan Lipson (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Pan Lipson (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Pan Lipson (gościnnie)
9.8 2001 Pan Lipson (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Pan Lipson (gościnnie)
9.1 2000 Pan Lipson (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Pan Lipson (gościnnie)
6.6
Zręczne ręce
Idle Hands
1999 Pan Lipson (gościnnie)
0.0 1999 Pan Lipson (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Dave Campbell (głos) (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Charlie (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Pan Lipson (gościnnie)
7.5 1997 Pan Lipson (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Pan Lipson (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 1997 Pan Lipson (gościnnie)
7.7 1996 Pan Lipson (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Pan Lipson (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Pan Lipson (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Pan Lipson (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pan Lipson (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pan Lipson (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Lipson (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 1992 Pan Lipson (gościnnie)
5.6
Piekielny dzień
High Strung
1991 Pan Lipson (gościnnie)
7.0 1991 Pan Lipson (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Pan Lipson (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Pan Lipson (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Wally (głos) (gościnnie)
8.2 1989 Pan Lipson (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Pan Lipson (gościnnie)
7.2 1988 Pan Lipson (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Stan (gościnnie)
6.2 1987 Pan Lipson (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Pan Lipson (gościnnie)
7.4
Oto Spinal Tap
This Is Spinal Tap
1984 Pan Lipson (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Lipson (gościnnie)
8.7 1983 Pan Lipson (gościnnie)
8.3 1982 Pan Lipson (gościnnie)
8.0 1981 Pan Lipson (gościnnie)
5.7
Jak zmniejszyć wysokie koszty życia
How to Beat the High Co$t of Living
1980 Pan Lipson (gościnnie)
6.2 1979 Pan Lipson (gościnnie)
0.0 1978 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 1977 Pan Lipson (gościnnie)
10.0 1977 Pan Lipson (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Pan Lipson (gościnnie)
7.3
Express Srebrna Strzała
Silver Streak
1976 Pan Lipson (gościnnie)
7.0 1976 Pan Lipson (gościnnie)
6.7 1969 Pan Lipson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fred Willard filmy Fred Willard najlepsze filmy Fred Willard zdjęcia Fred Willard galeria Fred Willard biografia Fred Willard nominacje Fred Willard nagrody i wyróżnienia Fred Willard filmografia Fred Willard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.