Fred Toma
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ojciec
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sunnita (gościnnie)
7.0 1995 (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Żołnierz arabski
7.5 1985 Żołnierz (gościnnie)
8.3 1983 Brat Habib nr 1 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fred Toma filmy Fred Toma najlepsze filmy Fred Toma zdjęcia Fred Toma galeria Fred Toma biografia Fred Toma nominacje Fred Toma nagrody i wyróżnienia Fred Toma filmografia Fred Toma aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.