Fred Ridgeway
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 George
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Jarvis, zaniedbany mężczyzna (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ben Gurdie (gościnnie)
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 Ojciec Ken Dillon (gościnnie)
7.0 1993 Policjant (gościnnie)
6.8 1992 Jack Arundall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fred Ridgeway filmy Fred Ridgeway najlepsze filmy Fred Ridgeway zdjęcia Fred Ridgeway galeria Fred Ridgeway biografia Fred Ridgeway nominacje Fred Ridgeway nagrody i wyróżnienia Fred Ridgeway filmografia Fred Ridgeway aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.