Fred Ewanuick
Data urodzenia: 1971-06-23
Miejsce urodzenia: Port Moody, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jake (gościnnie)
0.0 2010 Jake (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Jake (gościnnie)
8.0 2005 Jake (gościnnie)
4.2
Stacja Corner Gas
Corner Gas
2004 Jake (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Jake (gościnnie)
7.5 2002 Jake (gościnnie)
8.0 2002 Jake (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Jake (gościnnie)
7.5
Jak zabić psa sąsiada?
How to Kill Your Neighbor's Dog
2000 Jake (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Jake (gościnnie)
7.0 1998 Jake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fred Ewanuick filmy Fred Ewanuick najlepsze filmy Fred Ewanuick zdjęcia Fred Ewanuick galeria Fred Ewanuick biografia Fred Ewanuick nominacje Fred Ewanuick nagrody i wyróżnienia Fred Ewanuick filmografia Fred Ewanuick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.