Fred Dalton Thompson
Data urodzenia: 1942-08-19
Miejsce urodzenia: Sheffield, Alabama, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Sarah Elizabeth Lindsey (12.09.1959 - 1985, rozwód), 3 dzieci; 2. Jeri Kehn (od 29.06.2002), 2 dzieci, m.in. córka Hayden Victoria (ur. 2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Polityk w TV (gościnnie)
6.0 2010 Polityk w TV (gościnnie)
10.0 2010 Polityk w TV (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Frank Michael Thomas (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Polityk w TV (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Polityk w TV (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Polityk w TV (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Polityk w TV (gościnnie)
6.1
Brzdąc w opałach
Baby's Day Out
1994 Polityk w TV (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Polityk w TV (gościnnie)
7.2
Na rozkaz serca
Thunderheart
1992 Polityk w TV (gościnnie)
7.5
Przylądek strachu
Cape Fear
1991 Polityk w TV (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Polityk w TV (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Polityk w TV (gościnnie)
6.9 1988 Polityk w TV (gościnnie)
5.8 1988 Polityk w TV (gościnnie)
7.4
Bez wyjścia
No Way Out
1987 Polityk w TV (gościnnie)
7.8 1987 Polityk w TV (gościnnie)
6.3 1986 Polityk w TV (gościnnie)
6.3 1985 Polityk w TV (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fred Dalton Thompson filmy Fred Dalton Thompson najlepsze filmy Fred Dalton Thompson zdjęcia Fred Dalton Thompson galeria Fred Dalton Thompson biografia Fred Dalton Thompson nominacje Fred Dalton Thompson nagrody i wyróżnienia Fred Dalton Thompson filmografia Fred Dalton Thompson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.