Fraser Kerr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Robert McIntyre (1987)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Producent (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Highlander
0.0 1970 Korsarz
0.0 1969 Przeprowazający wywiad w TV (1969) (gościnnie)
8.0 1969 Wartownik (gościnnie)
4.7 1955 Det. Sierż Robert Leckie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fraser Kerr filmy Fraser Kerr najlepsze filmy Fraser Kerr zdjęcia Fraser Kerr galeria Fraser Kerr biografia Fraser Kerr nominacje Fraser Kerr nagrody i wyróżnienia Fraser Kerr filmografia Fraser Kerr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.