Franziska Petri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Karen Mertens
0.0 2006 Sarah
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Ellen Winter (1998) (gościnnie)
7.4 1997 Ona sama 2002 (gościnnie)
10.0 1994 Isabell (gościnnie)
6.5 1992 Nicole Balser (1993) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Franziska Petri filmy Franziska Petri najlepsze filmy Franziska Petri zdjęcia Franziska Petri galeria Franziska Petri biografia Franziska Petri nominacje Franziska Petri nagrody i wyróżnienia Franziska Petri filmografia Franziska Petri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.