Franz Rudnick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 (gościnnie)
5.0 1994 Steiner (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1980 Solke
7.0 1978 Dr Dietl / Lord Shelton (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
8.0
Pinokio
Pikorîo no bôken
1976 Kruk (niem.) (głos)
6.2 1974 (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1966 Zambach(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Franz Rudnick filmy Franz Rudnick najlepsze filmy Franz Rudnick zdjęcia Franz Rudnick galeria Franz Rudnick biografia Franz Rudnick nominacje Franz Rudnick nagrody i wyróżnienia Franz Rudnick filmografia Franz Rudnick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.