Frankie Muniz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Thelonious (gościnnie) (głos)
0.0 2011 Thelonious (gościnnie) (głos)
10.0
Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
2011 Thelonious (gościnnie) (głos)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Thelonious (gościnnie) (głos)
6.7
Gang braci
Deuces Wild
2002 Thelonious (gościnnie) (głos)
8.1 2002 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.4 2001 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.9 2001 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.7 2001 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.8
Mój przyjaciel, Skip
My Dog Skip
2000 Thelonious (gościnnie) (głos)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Thelonious (gościnnie) (głos)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Thelonious (gościnnie) (głos)
8.3 1992 Thelonious (gościnnie) (głos)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Thelonious (gościnnie) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frankie Muniz filmy Frankie Muniz najlepsze filmy Frankie Muniz zdjęcia Frankie Muniz galeria Frankie Muniz biografia Frankie Muniz nominacje Frankie Muniz nagrody i wyróżnienia Frankie Muniz filmografia Frankie Muniz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.