Frankie Faison
Data urodzenia: 1949-06-10
Miejsce urodzenia: Newport News, Wirginia, USA
Stan cywilny: żona Jane Mendel (od 25.11.1976)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 William Bailey (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Teddy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Jeremiah Easton (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 William Bailey (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Ervin Burrell
7.5 2001 William Bailey (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 William Bailey (gościnnie)
8.4 1998 William Bailey (gościnnie)
6.1 1997 William Bailey (gościnnie)
8.2
Oz
1997 William Bailey (gościnnie)
8.2
Oz
1997 William Bailey (gościnnie)
6.3
Żona bogatego mężczyzny
Rich Man's Wife, The
1996 William Bailey (gościnnie)
6.3 1996 William Bailey (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 William Bailey (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 William Bailey (gościnnie)
6.5
Znaleźne
Money for Nothing
1993 William Bailey (gościnnie)
7.3 1993 William Bailey (gościnnie)
6.4 1992 William Bailey (gościnnie)
8.5
Milczenie owiec
Silence of the Lambs, The
1991 William Bailey (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 William Bailey (gościnnie)
7.9
Mississippi w ogniu
Mississippi Burning
1988 William Bailey (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 William Bailey (gościnnie)
4.5 1988 William Bailey (gościnnie)
7.2
Skarbonka
Money Pit, The
1986 William Bailey (gościnnie)
7.2
Łowca
Manhunter
1986 William Bailey (gościnnie)
6.4 1985 William Bailey (gościnnie)
7.3 1984 William Bailey (gościnnie)
7.2
Nieustające wakacje
Permanent Vacation
1980 William Bailey (gościnnie)
0.0

0 William Bailey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frankie Faison filmy Frankie Faison najlepsze filmy Frankie Faison zdjęcia Frankie Faison galeria Frankie Faison biografia Frankie Faison nominacje Frankie Faison nagrody i wyróżnienia Frankie Faison filmografia Frankie Faison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.