Frank Whaley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.0
Król Joe (1999)
Joe the King

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 James / Pan X (gościnnie)
9.5 2011 James / Pan X (gościnnie)
5.0 2010 James / Pan X (gościnnie)
5.3 2010 James / Pan X (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 James / Pan X (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 James / Pan X (gościnnie)
7.5 2005 James / Pan X (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 James / Pan X (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 James / Pan X (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 James / Pan X (gościnnie)
8.0 2002 James / Pan X (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 James / Pan X (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Miles (gościnnie)
6.8
Goście z zaświatów
Curtain Call
1999 James / Pan X (gościnnie)
8.7
W rytmie rock and rolla
Shake, Rattle and Roll: An American Love Story
1999 James / Pan X (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 James / Pan X (gościnnie)
8.0
Pomnik
Wall, The
1998 James / Pan X (gościnnie)
8.2 1998 James / Pan X (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 James / Pan X (gościnnie)
7.5
Zwycięzca
Winner, The
1996 James / Pan X (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 James / Pan X (gościnnie)
6.5 1994 James / Pan X (gościnnie)
7.4
Szkoła Buddy'ego
Swimming with Sharks
1994 James / Pan X (gościnnie)
8.2
Dzieci swinga
Swing Kids
1993 James / Pan X (gościnnie)
8.1
W księżycową jasną noc
Midnight Clear, A
1992 James / Pan X (gościnnie)
6.3
Powrót do ZSRR
Back in the U.S.S.R.
1992 James / Pan X (gościnnie)
7.0 1992 James / Pan X (gościnnie)
5.2
Szansa dla karierowicza
Career Opportunities
1991 James / Pan X (gościnnie)
6.6 1990 James / Pan X (gościnnie)
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 James / Pan X (gościnnie)
6.8
Pole marzeń
Field of Dreams
1989 James / Pan X (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Whaley filmy Frank Whaley najlepsze filmy Frank Whaley zdjęcia Frank Whaley galeria Frank Whaley biografia Frank Whaley nominacje Frank Whaley nagrody i wyróżnienia Frank Whaley filmografia Frank Whaley aktor Frank Whaley reżyser Frank Whaley scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.