Frank Vockroth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1999 Horst Kruse
4.0 1999 (gościnnie)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Büffel (gościnnie)
0.0 1997 Marynarz / Robert Prock (gościnnie)
0.0 1997 Michael Westphal (gościnnie)
7.0 1997 Klaas Thorwesten (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Fasolt (gościnnie)
7.0 1995 Wampe
0.0 1995 Manni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Vockroth filmy Frank Vockroth najlepsze filmy Frank Vockroth zdjęcia Frank Vockroth galeria Frank Vockroth biografia Frank Vockroth nominacje Frank Vockroth nagrody i wyróżnienia Frank Vockroth filmografia Frank Vockroth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.