Frank Vincent
Data urodzenia: 1939-08-04
Miejsce urodzenia: North Adams, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Kathleen, 3 dzieci: m.in. syn Anthony

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Phil Leotardo (gościnnie)
0.0 2011 Phil Leotardo (gościnnie)
4.6
Szpiedzy
Spy
2010 Phil Leotardo (gościnnie)
0.0 2010 Phil Leotardo (gościnnie)
10.0 2010 Phil Leotardo (gościnnie)
8.2 2005 Phil Leotardo (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Phil Leotardo (gościnnie)
8.5 2003 Phil Leotardo (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Phil Leotardo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Phil Leotardo (gościnnie)
6.0
Ta jedyna
She's the One
1996 Phil Leotardo (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Phil Leotardo (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Phil Leotardo (gościnnie)
7.6 1993 Phil Leotardo (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Phil Leotardo (gościnnie)
7.7
Malaria
Jungle Fever
1991 Phil Leotardo (gościnnie)
6.5
Motywy zbrodni
Mortal Thoughts
1991 Phil Leotardo (gościnnie)
7.5 1991 Phil Leotardo (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 Phil Leotardo (gościnnie)
8.4 1989 Phil Leotardo (gościnnie)
6.3
Ważniaki
Wise Guys
1986 Phil Leotardo (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Phil Leotardo (gościnnie)
8.2 1982 Phil Leotardo (gościnnie)
7.5 1981 Phil Leotardo (gościnnie)
7.8
Pieniądze albo śmierć
Death Collector, The
1976 Phil Leotardo (gościnnie)
0.0 1975 Phil Leotardo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Vincent filmy Frank Vincent najlepsze filmy Frank Vincent zdjęcia Frank Vincent galeria Frank Vincent biografia Frank Vincent nominacje Frank Vincent nagrody i wyróżnienia Frank Vincent filmografia Frank Vincent aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.