Frank Tregear
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Urzędnik podatkowy (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Reporter (gościnnie)
0.0 1977 Przedsiębiorca pogrzebowy(gościnnie)
6.0 1977 Dostawca (gościnnie)
0.0 1976 Steadman(gościnnie)
0.0 1976 Pan Arnold Fox (gościnnie)
6.7 1971 Pracownik Dillona (gościnnie)
0.0 1969 Wikary (gościnnie)
0.0 1967 Steward
8.6 1962 Mężczyzna w pubie (1967) (gościnnie)
0.0 1959 Reporter / Jack Woods (gościnnie)
7.6 1955 Drugi reporter / Sprzedawca

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Tregear filmy Frank Tregear najlepsze filmy Frank Tregear zdjęcia Frank Tregear galeria Frank Tregear biografia Frank Tregear nominacje Frank Tregear nagrody i wyróżnienia Frank Tregear filmografia Frank Tregear aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.