Frank Sivero
Data urodzenia: 1952-01-06
Miejsce urodzenia: Agrigento, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Joe
7.6 1993 Frank Pisciotta (gościnnie)
7.0 1989 Chuck (gościnnie)
6.1
Miasto strachu
Fear City
1984 Mobster #2
7.6 1984 (gościnnie)
10.0 1983 Frank
4.9 1981 Bad Habit
7.8 1976 Brat (gościnnie)
7.1 1976 Tony (gościnnie)
6.5 1975 Fergus (1977) (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Genco
7.9 1974 Pockets (1974) (gościnnie)
6.0 1973 Bookie
7.3 1973 Tony (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Statysta na ulicy(niewymieniony w czołówce)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Alejandro (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Sivero filmy Frank Sivero najlepsze filmy Frank Sivero zdjęcia Frank Sivero galeria Frank Sivero biografia Frank Sivero nominacje Frank Sivero nagrody i wyróżnienia Frank Sivero filmografia Frank Sivero aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.