Frank Pellegrino
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.1
Synowie mafii
Knockaround Guys
2001 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.1 2001 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
10.0 2001 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
8.1 2000 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.1 1998 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
8.0 1998 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
3.0 1998 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
10.0 1995 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.7
Dwa miliony dolarów napiwku
It Could Happen to You
1994 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
10.0 1994 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.4 1993 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.9
Tajemnica morderstwa na Manhattanie
Manhattan Murder Mystery
1993 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
5.3
Cadillaki i Dinozaury
Cadillacs and Dinosaurs
1993 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.8 1991 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
8.0 1990 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.0 1987 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
7.0 1985 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Szef Biura FBI Frank Cubitosi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Pellegrino filmy Frank Pellegrino najlepsze filmy Frank Pellegrino zdjęcia Frank Pellegrino galeria Frank Pellegrino biografia Frank Pellegrino nominacje Frank Pellegrino nagrody i wyróżnienia Frank Pellegrino filmografia Frank Pellegrino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.