Frank Pacheco
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Tony Milkovich (gościnnie)
8.3 2011 Tony Milkovich (gościnnie)
7.3 2009 Głupkowaty zawodnik (gościnnie)
7.1 2008 Uczeń (gościnnie)
3.8 2007 Głupkowaty zawodnik (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Głupkowaty zawodnik (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Hess (gościnnie)
8.3 2006 Głupkowaty zawodnik (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mayhem (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Pacheco filmy Frank Pacheco najlepsze filmy Frank Pacheco zdjęcia Frank Pacheco galeria Frank Pacheco biografia Frank Pacheco nominacje Frank Pacheco nagrody i wyróżnienia Frank Pacheco filmografia Frank Pacheco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.