Frank Novak
Data urodzenia: 1945-03-04
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.7
Domowe porządki (2000)
Good Housekeeping

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Hazardzista (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dozorca (gościnnie)
8.0 2007 Curtis (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hazardzista (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Hazardzista (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Hazardzista (gościnnie)
7.9 2003 Hazardzista (gościnnie)
7.5 2002 Marv Chastwick (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Hazardzista (gościnnie)
8.0 2001 Hazardzista (gościnnie)
7.6 2000 Hazardzista (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzia (2002, 2003) (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Hazardzista (gościnnie)
7.6 1999 Hazardzista (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Hazardzista (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hazardzista (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Hazardzista (gościnnie)
8.0 1995 Hazardzista (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Hazardzista (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Hazardzista (gościnnie)
6.7 1993 Hazardzista (gościnnie)
7.6 1993 Hazardzista (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Hazardzista (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Hazardzista (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Raybert Fellowes (gościnnie)
6.6
Gazeciarze
Newsies
1992 Hazardzista (gościnnie)
6.7 1992 Hazardzista (gościnnie)
7.4 1990 Hazardzista (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Hazardzista (gościnnie)
8.5 1986 Hazardzista (gościnnie)
5.7 1986 Hazardzista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Novak filmy Frank Novak najlepsze filmy Frank Novak zdjęcia Frank Novak galeria Frank Novak biografia Frank Novak nominacje Frank Novak nagrody i wyróżnienia Frank Novak filmografia Frank Novak aktor Frank Novak reżyser Frank Novak scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.