Frank Noon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Facet uczący religii (gościnnie)
8.3 2011 Facet uczący religii (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Zastępca Bulger (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Zastępca Bulger (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Klaun (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Fanga (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Zastępca Bulger (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Zastępca Bulger (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Zastępca Bulger (gościnnie)
8.7 1992 Zastępca Bulger (gościnnie)
7.5 1991 Zastępca Bulger (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Zastępca Bulger (gościnnie)
0.0 1990 Zastępca Bulger (gościnnie)
7.4 1990 Zastępca Bulger (gościnnie)
7.3
Wykidajło
Road House
1989 Zastępca Bulger (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Facet (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Zastępca Bulger (gościnnie)
7.5 1985 Zastępca Bulger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Noon filmy Frank Noon najlepsze filmy Frank Noon zdjęcia Frank Noon galeria Frank Noon biografia Frank Noon nominacje Frank Noon nagrody i wyróżnienia Frank Noon filmografia Frank Noon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.