Frank Mills
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Eric(gościnnie)
0.0 2004 Alfie (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Derek Rodger (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Maurice Pullen (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Fred Rodale (gościnnie)
6.0 1997 George (gościnnie)
9.0 1995 Pan Kean
7.0 1993 Eric Johnson (gościnnie)
6.8 1992 Albert Potter (gościnnie)
0.0 1989 Scatty Williams(gościnnie)
7.9 1986 Pan Catchpole (gościnnie)
7.6
Mistrzowie
Champions
1984 Charles
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Peterson (gościnnie)
7.4 1981 Arthur Osman (gościnnie)
10.0 1980 Albert Read (gościnnie)
10.0 1980 Pan Coombes (gościnnie)
0.0 1979 Fowler
8.0 1979 Harry Martin (gościnnie)
0.0 1977 Inspektor(gościnnie)
0.0 1976 Paxton
4.0 1974 Henry Mackie (gościnnie)
7.7 1973 Innkeeper
0.0 1971 Właściciel ziemski (gościnnie)
6.5 1971 Dr MacWhirter (gościnnie)
7.6 1970 Sekretarka w klubie (gościnnie)
0.0 1966 Governor (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dyrektor radioteleskopu (gościnnie)
8.6 1962 Clarence Ball (1970) / Bill Harrison (1973) / George Hutchinson (1977)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Harrap (1964) (gościnnie)
6.3 1956 Widz na sali sądowej(niewymieniony w czołówce)
4.7 1955 Powell (gościnnie)
7.2
Pan i Pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1941 Taksówkarz(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Mills filmy Frank Mills najlepsze filmy Frank Mills zdjęcia Frank Mills galeria Frank Mills biografia Frank Mills nominacje Frank Mills nagrody i wyróżnienia Frank Mills filmografia Frank Mills aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.