Frank Medrano
Data urodzenia: 1954-04-09
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2004 Bruno (gościnnie)
7.3 2004 Bruno (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kasjer w sklepie monopolowym / Pracownik sklepu (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Bruno (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Bruno (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Bruno (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Bruno (gościnnie)
7.7
W sieci zła
Fallen
1998 Bruno (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Bruno (gościnnie)
7.7
Pokerowa zagrywka
Suicide Kings
1997 Bruno (gościnnie)
7.4 1997 Bruno (gościnnie)
8.0
Uśpieni
Sleepers
1996 Bruno (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Bruno (gościnnie)
5.8
Czysta gra
Fair Game
1995 Bruno (gościnnie)
8.1
Podejrzani
Usual Suspects, The
1995 Bruno (gościnnie)
10.0 1995 Bruno (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Bruno (gościnnie)
5.0
Wśród przyjaciół
Amongst Friends
1993 Bruno (gościnnie)
7.6 1993 Bruno (gościnnie)
5.7 1986 Bruno (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Medrano filmy Frank Medrano najlepsze filmy Frank Medrano zdjęcia Frank Medrano galeria Frank Medrano biografia Frank Medrano nominacje Frank Medrano nagrody i wyróżnienia Frank Medrano filmografia Frank Medrano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.