Frank Lee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1991 Taksówkarz (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ernie (gościnnie)
10.0 1981 Główny portier (gościnnie)
0.0 1979 Barnaby
0.0 1975 Pacjent (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
9.0 1958 Marty (1959) (gościnnie)
4.7 1955 Arthur Prince (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Lee filmy Frank Lee najlepsze filmy Frank Lee zdjęcia Frank Lee galeria Frank Lee biografia Frank Lee nominacje Frank Lee nagrody i wyróżnienia Frank Lee filmografia Frank Lee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.