Frank Gallegos
Data urodzenia: 1970-08-03
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Kasjer (gościnnie)
7.7 2009 Kurt Lopez (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jupiter Gallido (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Kasjer (gościnnie)
7.5 2005 Kasjer (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Kasjer (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Kasjer (gościnnie)
7.5 2002 Szef mechanik (gościnnie)
7.3 2002 Kasjer (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Kasjer (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Kasjer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Gallegos filmy Frank Gallegos najlepsze filmy Frank Gallegos zdjęcia Frank Gallegos galeria Frank Gallegos biografia Frank Gallegos nominacje Frank Gallegos nagrody i wyróżnienia Frank Gallegos filmografia Frank Gallegos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.