Frank Dent
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1983 (gościnnie)
7.1 1982 Dr Steven Kiley (1982-1988)
8.2 1982 Ed Hanson (gościnnie)
8.3 1982 Kierownik sceny (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Stuart Sorensen (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Konserwator (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pracownik (gościnnie)
7.4 1975 Phil Hazeltine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Dent filmy Frank Dent najlepsze filmy Frank Dent zdjęcia Frank Dent galeria Frank Dent biografia Frank Dent nominacje Frank Dent nagrody i wyróżnienia Frank Dent filmografia Frank Dent aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.