Frank Collison
Data urodzenia: 1950-02-14
Miejsce urodzenia: Evanston, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Laura Gardner

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Henry Gein
7.1 2012 Henry Gein
7.1 2010 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Warrick Tennyson (gościnnie)
8.1 2003 Jasper
7.5 2002 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.5 1993 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.6 1993 Warrick Tennyson (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Warrick Tennyson (gościnnie)
6.4
Kosiarz umysłów
Lawnmower Man, The
1992 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Warrick Tennyson (gościnnie)
6.3 1986 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.5 1985 Warrick Tennyson (gościnnie)
9.0 1984 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.6 1984 Warrick Tennyson (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Warrick Tennyson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Collison filmy Frank Collison najlepsze filmy Frank Collison zdjęcia Frank Collison galeria Frank Collison biografia Frank Collison nominacje Frank Collison nagrody i wyróżnienia Frank Collison filmografia Frank Collison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.