Frank Cady
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1977 Pan Sutter / Pan Minney (głos)
7.7 1977 (gościnnie)
6.1
Hollywoodzki kowboj
Hearts of the West
1975 Pa Tater
6.4 1968 Sędzia Bergstrom (gościnnie)
7.5 1965 Sam Drucker (1965-1971)
10.0 1963 Sam Drucker
6.2 1962 Pan Hardy (1963) (gościnnie)
9.2 1962 Sam Drucker (1968-1969)
5.9 1960 Farley Upchurch / Luke (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
7.7 1959 Bradshaw (gościnnie)
5.6 1959 Harvey Gamson (gościnnie)
8.0 1959 Rickert (gościnnie)
7.4
Gwiazda szeryfa
Tin Star, The
1957 Abe Pickett(niewymieniony w czołówce)
10.0 1957 Jay Hollis (gościnnie)
6.0 1957 George Barry / Fitch / Hiram (gościnnie)
7.5 1957 Hamelin (gościnnie)
8.2
Złamana strzała
Broken Arrow
1956 Parker (gościnnie)
10.0 1955 Peter Ball (gościnnie)
7.4 1955 Webb Norton (gościnnie)
0.0 1954 (gościnnie)
8.7 1954 Kontroler (gościnnie)
10.0 1953 John Stark (gościnnie)
9.5 1952 Dr Williams (1954-1965)
5.5 1949 Tom Hill(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Cady filmy Frank Cady najlepsze filmy Frank Cady zdjęcia Frank Cady galeria Frank Cady biografia Frank Cady nominacje Frank Cady nagrody i wyróżnienia Frank Cady filmografia Frank Cady aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.