Frank Bongiorno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Guiseppe (gościnnie)
4.0 2003 Guiseppe (gościnnie)
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Guiseppe (gościnnie)
7.1 1999 Guiseppe (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Guiseppe (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Guiseppe (gościnnie)
7.5 1997 Guiseppe (gościnnie)
7.8 1976 Guiseppe (gościnnie)
7.3 1973 Guiseppe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frank Bongiorno filmy Frank Bongiorno najlepsze filmy Frank Bongiorno zdjęcia Frank Bongiorno galeria Frank Bongiorno biografia Frank Bongiorno nominacje Frank Bongiorno nagrody i wyróżnienia Frank Bongiorno filmografia Frank Bongiorno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.