Franjo Marincic
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 (gościnnie)
7.0 1997 Bolek (gościnnie)
0.0 1995 Schotwange (gościnnie)
0.0 1994 Knut(gościnnie)
0.0 1988 Karl
5.0 1981 Leo Frölic (gościnnie)
7.0 1978 Jorn Skupelski (gościnnie)
7.8 1977 (2005) (gościnnie)
6.2 1974 Ludwig Hinz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Franjo Marincic filmy Franjo Marincic najlepsze filmy Franjo Marincic zdjęcia Franjo Marincic galeria Franjo Marincic biografia Franjo Marincic nominacje Franjo Marincic nagrody i wyróżnienia Franjo Marincic filmografia Franjo Marincic aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.